Zoek
Sluit dit zoekvak.

Over ons

Ergens aan het eind van 2013 werd ik, Kamiel Koudijs, wakker met het idee van ‘hoe cool zou het zijn als ik dagelijks van kleur bril kon veranderen’. Met een achtergrond in de communicatie had het idee al snel een naam en een smoel. In deze voor mij onbekende branche moest het wel ‘ons’ idee worden in plaats van ‘mijn’. Mark Osinga – startte in 1990 met Look Occhiali in Nederland – aan wie ik het idee pitchte was meteen enthousiast. Korte tijd later zaten we bij Look Occhiali in Italïe om ons project verder vorm te geven.

Door het gebruik van magnetische covers werd ons idee uitermate gebruikersvriendelijk. Vanaf het begin was het concept gebaseerd op een tweetrapsraket. Je koopt de LookAdd-montuur in de winkel met een paar covers. We hebben gekozen voor 11 vederlichte monturen in 2 kleuren, zwart en titanium. Voor zowel mannen als vrouwen wordt de bril zo weer een echte accessoire, die je volledig naar wens van kleur kan laten veranderen. Aan ons is het om met de mode mee te veranderen, maar ook om ons door jullie te laten inspireren in patronen en kleuren die je graag ziet. Dus daag ons uit via social media en misschien komt straks jouw print met jouw naam wel in de nieuwe collectie.

We hebben er alles aan gedaan om onze collectie zo betaalbaar mogelijk te houden. Bij bestelling van 2 covers betaal je geen verzendkosten en bij bestelling van 3 of meer covers krijg je 10% korting. De website hebben we laten bouwen als ervaren internetkopers, maar we leren ook hier graag van jullie en staan altijd open voor extra tips.

‘Do what you love’ is het motto van Look Occhiali en dit concept Look Add is daarvan de rebelse uitwerking. We hopen dat jullie net zoveel genieten van onze ontwerpen als wij bij het bedenken ervan.

I HAVE

A LOOKADD

I WANT

A LOOKADD