Search
Close this search box.
Search

Bestel nu 3 Add’s met 30% Postcode Loterij voordeel

Heeft u een LookAdd-bril?

Van knalroze tot Van Gogh’s sterrenhemel: exclusief als deelnemer van de Postcode Loterij en klant van LookAdd ontvangt u éénmalig 30% korting op een bestelling van 3 covers (Add’s). Vul de unieke kortingscode uit de agenda in bij ‘waardebonnen’) en de korting wordt gelijk verrekend.

De kortingscode is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen, kortingsacties en/of cadeaubonnen. Alleen geldig voor deelnemers van de Postcode Loterij en als klant van LookAdd op één bestelling van 3 Add’s zonder verzendkosten. Geldig tot 1 januari 2023. Zolang de voorraad strekt.

Heeft u nog geen LookAdd-bril?

LookAdd heeft 11 verschillende lichtgewicht metalen monturen voor zowel dames als heren die kunnen worden voorzien van verwisselbare magnetische covers. Zo heeft u elke dag een andere bril passend bij uw kleding of stemming. LookAdd-monturen zijn te koop bij meer dan 200 opticiens in Nederland.

Mail ons als u liever naar uw eigen opticien gaat en dan zoeken we naar een oplossing…

Zodra u een super comfortabele LookAdd-bril heeft op uw eigen sterkte (enkelvoudig of multifocaal) kunt u als nieuwe klant op onze site meteen gebruik maken van de aanbieding!

I HAVE

A LOOKADD

I WANT

A LOOKADD