Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bestel nu 3 Add’s met 30% Postcode Loterij voordeel

Heeft u een LookAdd-bril?

Van fluor groen tot Monderiaans geometie: exclusief als deelnemer van de Postcode Loterij en klant van LookAdd ontvangt u éénmalig 30% korting op een bestelling van 3 covers (Add’s). Vul uw unieke kortingscode uit uw Nationale Postcode Loterij agenda in bij ‘waardebon code’) en uw korting wordt gelijk verrekend.

De kortingscode is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen, kortingsacties en/of cadeaubonnen. Alleen geldig voor deelnemers van de Postcode Loterij en als klant van LookAdd op één bestelling van 3 Add’s zonder verzendkosten. Geldig tot 1 januari 2025. Zolang de voorraad strekt.

Nog geen klant bij de LookAdd website?

Om gebruik te maken van de kortingscode maakt u eerst een klantaccount aan. Vul hier bij ‘Registreren’ uw gegevens in en kunt bestellen.

Heeft u nog geen LookAdd-bril?

LookAdd heeft 10 verschillende lichtgewicht metalen monturen voor zowel dames als heren die kunnen worden voorzien van verwisselbare magnetische covers. Zo heeft u elke dag een andere bril passend bij uw kleding of stemming. LookAdd-monturen zijn te koop bij meer dan 200 opticiens in Nederland.

Mail ons als u liever naar uw eigen opticien gaat en dan zoeken we naar een oplossing…

Zodra u een super comfortabele LookAdd-bril heeft op uw eigen sterkte (enkelvoudig of multifocaal) kunt u als nieuwe klant op onze site meteen gebruik maken van de aanbieding!

I HAVE

A LOOKADD

I WANT

A LOOKADD